KinkLab Neon Wand Electro Whip

KinkLab NeonWand Electro Whip KinkLab NeonWand Electro Whip KinkLab NeonWand Electro Whip
KinkLab NeonWand Electro Whip KinkLab NeonWand Electro Whip KinkLab NeonWand Electro Whip
KinkLab Neon Wand Electro Whip
KinkLab NeonWand Electro Whip met geleidende siliconen strengen combineert electrosex met een klassieke BDSM Flogger. gemaakt van hoogwaardig geleidende siliconen.

Artikelnummer

7847

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

1 dag

€ 53,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit product?

Wij helpen je graag. Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur beantwoorden we jouw mail binnen 2 uur.

De Electro Whip Flogger van Neon Wand met zijn geleidende siliconen strengen combineert electrosex met een klassieke BDSM Flogger.

De KinkLab NeonWand Electro Whip Flogger uit KinkLab's Erotische Electro Line is gemaakt van hoogwaardig geleidende siliconen en bedoeld voor gebruik in combinatie met de Neon Wand. De Electro Flogger is een opwindend zweepje en biedt een opwindende seksuele electro ervaring, pak nu je kans en schaf dit electro speeltje van KinkLab aan. 

Breidt je electrosex artikelen voor de Neon Wand uit met de nieuwste aanwinst en verrijking van de KinkLab Electro Erotische lijn. De KinkLab Neon Wand Electro Whip heeft 10 geleidende siliconen strengen met een connector die op alle modellen van de KinkLab Neon Wand past. Streel je met de Flogger dan zal deze de electro impuls constant afgeven aan het lichaam van je partner. Sla je er mee, dan zal tegelijkertijd de slag van de klap, als ook de impact van de electro schok voelbaar zijn.

De "Solid-State" technologie van de Neon Wand maakt het mogelijk dat de Flogger, in welke positie gehanteerd dan ook geen ongewenste veranderingen laat zien in de electro intensiteit op het moment dat de electro slagen worden gegeven of er wordt gestreeld. In vergelijking met de meer traditionele glazen electrode accessoires geven de gebruikte materialen in de electro flogger een nog intensere electro sensatie, aangestuurd door de Neon Wand.

Staat alles in een standje lager dan is deze KinkLab NeonWand Electro Whip Flogger veel vriendelijker. Het is dan zeer aantrekkelijk voor het wat mildere Electrosex spel en dus geschikt voor alle uit te proberen levels.
Hou dus in je achterhoofd dat deze Flogger zich kan ontpoppen als een echte niets ontziende zweep, wanneer de Neon Wand iets te hoog, voor je partner, afgesteld staat.

Maten en eigenschappen:
De lengte van de Flogger is 30.5 cm (12 inch)
Breedte van de naast elkaar liggende strengen is 64mm (0.25 inch)
De strengen zijn gemaakt van hoogwaardig geleidend siliconen rubber.
En de connector Neon Wand is gemaakt van geborsteld aluminium.
 

Stel een vraag over dit product

Veld(en) met * invullen a.u.b.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij helpen je graag!


  Mail naar helpdesk@erotik-sjop.com