HolyTrainer

De Holytrainer is een revolutionaire chastity cage op het gebied van genot en draagcomfort. En als je dan denkt dat je alles op het gebied van kleine moderne kuisheidskooien wel hebt gezien, is daar ineens de HolyTrainer. Innovatief en verfijnd ontwerp, zonder het hinderlijk loshangende slotje maar weldegelijk in staat zijn werk als kuisheidskooi, te verrichten. De HolyTrainer is, zoals de naam al suggereert, van een bijna bovenaards genot, comfortabel om te dragen, ook al zit de broek die je draagt strak. De HolyTrainer belemmert je nergens in, laat je hoogstens op subtiele wijze weten dat je een chastity kooi draagt en dat het moment van beloning nog even op zich laat wachten. En ja, géén slotje?... Jawel, maar deze zit veilig en comfortabel weggewerkt in het ontwerp, en de sleutel? Die heeft je partner.

Terug naar: Chastity

Filter op Reset

Filter op

Sorteren op:
1 - 10 van 10

De Holytrainer is echt een geweldige peniskooi.

Enkele reakties van  onze klanten willen we je niet onthouden:

Dit is echt een geweldige peniskooi. Bestelde er op korte termijn een aantal....meestal goedkopere maar die kan je amper dragen....deze is amper voelbaar wanneer je hem draagt. 
Mijn vrouw vindt het super mij nu totaal onder controle te hebben. 
Ik kan jullie maar één ding aanraden en dat is enkel deze peniskooi nog aan te bieden......echt een superprodukt...vooral door de voorgevormde ring....die voel je echt niet zitten...en nergens geen scherpen randen of huid die ingeklemd wordt....een aanrader.

Holytrainer kan langere periode gedragen worden

Al heel lang zijn we bezig met (gedwongen) kuisheid en tot nu voldeed nog geen enkel artikel. Of de huid werd schraal of het slotje maakte geluid tijdens het lopen. Maar eindelijk is de Holytrainer op de markt en tot nu toe voldoet hij prima, kan langere periode gedragen worden en door de speciaal gevormde ring geeft hij ook geen huidirritatie. 's Nachts kan hij ook prima gedragen worden, je hebt dan ''alleen'' nog maar last van nachtelijke erecties, maar dat is dan ook juist de bedoeling

Onlangs stuurde ik jullie de vraag of het slotje van de Holytrainer peniskooi waterbestendig is. Bij deze kan ik jullie bevestigen dat dit inderdaad zo is. Ik neem elke dag uitgebreid een bad zonder ook maar één keer de peniskooi uit de doen en het slotje blijft perfect werken....zelfs zonder eerst behandeld te zijn met siliconenspray. De kooi gaat er enkel nog af wanneer mijn vrouw dat beslist. Deze peniskooi is echt een topproduct tot groot plezier van mijn vrouwke.